Reckitt Benckiser - Science and Innovation Centre

Reckitt Benckiser - Science and Innovation Centre

Hull

Reckitt Benckiser

Share this:

The Brief

We were commissioned as the fit out interior designer for the KWN Building, the Humber Suite, the restaurant, grab and go and café areas for a new £105 million Science and Innovation Centre in Hull. The Centre comprises of state-of-the-art offices, R&D facilities, open plan working and collaborative areas, housing the talent and passion to drive forward the latest discoveries in consumer health.

Concept

As the original Boardrooms and seat of the Reckitt family, The KWN Building and the Humber Suite are existing historical buildings. The Humber Suite has been restored as a new meeting suite; its position celebrates the history of the company.

The conceptual interior design for the KWN office building relies on four key ideas: Reaching Out, exploring the connections between RB and Hull; Building Relationships, connecting people across the buildings; Uniquely RB, connecting with the brand; Movement and Flexibility, movable and flexible working spaces.

RB BCO Photo 2
RB BCO Photo 2
RB BCO Photo 3
RB BCO Photo 3
RB 3
RB 3

Features

KWN has four floors dedicated to office space including areas for collaboration, meeting and breakout. Each of the office areas are colour-coded for easy navigation and wayfinding. ‘Scrum’ spaces focus on flexibility with movable glazed partitions for informal meetings and semi-enclosed private meetings.

The Humber Suite is central to the site. A new staircase connects to the upper level meeting suite; an area for presentation and collaboration. The first floor meeting suite has been restored to its original grandeur, seamlessly integrating latest technology.

RB BCO Photo 1
RB BCO Photo 1
RB 2
RB 2
RB 4
RB 4
RB 5
RB 5
RB 1
RB 1
Let’s make something extraordinary

You're looking for exceptional architecture. We're looking for exceptional projects. Let's start a conversation

Enquire